Werkplaats


Onderdelen van de APK
De Algemeen Periodieke Keuring, ofwel APK, bestaat in Nederland sinds 1985 en is verplicht in heel Europa. Tijdens de APK-keuring checkt de keurmeester uw auto op drie punten:

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Registratie

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger op de Europese wegen. U kunt na een APK-keuring met een gerust hart weer veilig de weg op. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schonere auto's op. Ook als deze iets ouder zijn.

Bij Koc Car Service is uw auto voor de APK-keuring in betrouwbare, vakkundige handen. Koc Car Service monteurs krijgen technische trainingen. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent, mag u dus ook verwachten van onze APK-keuring.

Wij zien er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Zo kunnen we perfect uw auto keuren en krijgt u altijd deskundig advies.

Tip
Voer uw APK-keuring uit in combinatie met een onderhoudsbeurt. Tijdens de 'onderhoudsbeurt' komen gebreken aan het licht, welke wij vervolgens direct herstellen. Hierdoor is er een kleinere kans op afkeuring van uw auto. Bovendien is het vaak voordeliger om de APK-keuring in combinatie met onderhoud te plannen.

Wanneer is uw auto toe aan een APK-keuring?
Het is belangrijk te weten wanneer uw auto toe is aan een APK-keuring. Alle Nederlandse auto´s zijn APK-plichtig. U mag dus niet in de auto rijden indien de APK-keuring verlopen is. Doet u dit toch? Dan riskeert u een boete. Doet u dit toch en u krijgt een ongeluk? Dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.